Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı

Daha önce çürük kararı verilen ve bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda ağır hasar gören Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları...

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı

Daha önce çürük kararı verilen ve bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda ağır hasar gören Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Depreme dayanıklılığı olmadığı gerekçesiyle daha önce çürük raporu verilen Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne 18 Ağustos'ta bomba yüklü araçla saldırı düzenlemiş, saldırıda 3 polis şehit olmuş, 217 kişi yaralanmıştı. Saldırıda, binada büyük hasar almıştı. Emniyet Müdürlüğü'nün, FETÖ'ye ait Güzide Hanım İlkokulu binasına taşınarak hizmet vermeye başlamasının ardından hasar gören binanın yıkılması için karar alınmıştı. Alınan karar doğrultusunda bugün iş makineleri binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Öte yandan, yıkılan binanın yerine henüz ne yapılacağının belirlenmediği ancak yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasının Polis Eğitim Merkezi ve Keban Polis Lojmanlarının bulunduğu yerdeki alanda yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber