Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 10:23 Yorum: 0

Elazığ Merkezli Fetö/pdy Operasyonunda 19 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ merkezli 8 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheli...

Elazığ Merkezli Fetö/pdy Operasyonunda 19 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ merkezli 8 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karakoçan ilçesi'nde "Işık Karakoçandan Yükseliyor" ve "Başarıya Giden Yol" SODES projelerinde yolsuzluk yapıldığı bilgisi üzerine İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlatılmıştı. Yapılan soruşturmanın ardından aralarında öğretmenler ile bir memurun da yer aldığı 22 şüpheli nin "Resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırmak, nitelikli dolandırıcılık, edimin ifasına fesat karıştırma" suçundan yakalanması için dün operasyon yapılmıştı. 22 şüpheliden 19'u Elazığ'ın kent merkezi ile Karakoçan İlçesi, İstanbul,Bursa, Aydın, Malatya, Van, Adıyaman ve Karaman'da gözaltına alınmıştı.

Gözaltında ifade işlemleri tamamlanan 19 şüpheli bugün sabah Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından Karakoçan Adliyesi'ne sevk edildi.

Operasyon kapsamında ise 3 şüphelinin arandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber