Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 16 Ağustos 2017 - 15:38 Yorum: 0

Elazığ sağanakla birlikte serinledi

Elazığ'da iki haftadır devam eden 40 derecenin üzerindeki hava sıcaklığı bugün yağan yağmurla yerini serinliğe bıraktı.

Elazığ sağanakla birlikte serinledi

Elazığ'da iki haftadır devam eden 40 derecenin üzerindeki hava sıcaklığı bugün yağan yağmurla yerini serinliğe bıraktı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, 30 derece seviyesine düşen hava sıcaklığı nedeniyle sevindi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunmuştu.Meteorolojinin uyardığı yağış öğleden sonra etkisini gösterdi. Bir süre etkili olan sağanağa kentte vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Yağmurun yağmasının ardından kentte 40 dereceyi geçen sıcaklıklar ise 30 derecenin altına düştü.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da bunaltıcı bir havanın olduğunu belirten Veysel Soner, "Bizde bu bunaltıcı havalardan nasibimizi aldık. Bugün yağmur yağdı, serinledik. Yağmurun yağması iyi oldu. Umarım biraz daha yağar" dedi.

Yağmurun yağmasının güzel olduğunu aktaran Hasan Tanrıverdi ise, "Yağmurun yağmasıyla havalar biraz serinledi. Vatandaşlarda dışarıda nefes aldı. Yağmurla toprağında nefesi açıldı. Yağmurun devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Elazığ sağanakla birlikte serinledi

Elazığ sağanakla birlikte serinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber