Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Teknoloji 27 Eylül 2021 - 10:13 Yorum: 0

Elazığ takımından Teknofest’te önemli başarı: Yüksek irtifa kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde ettiler

Tasarladıkları roket ile Teknofest'e katılan Elazığ ekibi Gökruh-Troket takımı, yüksek irtifa kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü elde ederek önemli...

Elazığ takımından Teknofest’te önemli başarı: Yüksek irtifa kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde ettiler

Tasarladıkları roket ile Teknofest'e katılan Elazığ ekibi Gökruh-Troket takımı, yüksek irtifa kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

İstanbul Atatürk Havalimanında 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında 4'üncüsü gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline Elazığ'dan katılan takımlardan önemli başarılar geldi. Elazığ Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Tasarım ve İnovasyon Merkezinin AR-GE bölümünde Fırat Üniversitesi öğrencileri ile birlikte kurulan Gökruh-Troket takımı, tasarladıkları roketlerle yarışmaya katıldı. Kendi kategorisinde önemli bir başarıya imza atan Elazığlı takım, üçüncülük elde etti.

Gökruh-Troket takımının ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve TÜBİTAK Sage Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mandal verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber