Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 23:23 Yorum: 0

Elazığ Valisi Zorluoğlu, göreve başladı

Zorluoğlu: "Bütün mesai arkadaşlarımızla beraber temel yaklaşımımız insan merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, hesap verebilen katılıma açık ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayan güler yüzlü bir yönetim anlayışı olacaktır"

Elazığ Valisi Zorluoğlu, göreve başladı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valiliği görevine atanan Murat Zorluoğlu, göreve başladı.

Son valiler kararnamesiyle Elazığ Valiliğine atanan Zorluoğlu için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu ile diğer yetkililer tarafından karşılandı. 

Elazığ'a vali olarak atanmaktan büyük bir memnuniyet ve onur duyduğunu ifade eden Zorluoğlu, "Beni bu göreve layık gören başta sayın cumhurbaşkanımız ve sayın başbakanımız olmak üzere hükümetimize şükranlarımı arz ediyorum. Atanmış olduğum Elazığ valiliğinin şehrimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Tabi millete hizmet etmek büyük bir onurla birlikte aynı zamanda önemli bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Bu sorumluluğun bilincinde olarak bütün mesai arkadaşlarımızla beraber temel yaklaşımımız insan merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, hesap verebilen katılıma açık ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayan güler yüzlü bir yönetim anlayışı olacaktır. Bu doğrultuda bize yol gösteren ana ilke adalet ve hakkaniyet anlayışıdır" dedi.

Valilik görevinde sürekli olarak vatandaşların arasında, onların yanında olacaklarını ve kendilerini ulaşmalarına imkan sağlayacaklarını dile getiren Zorluoğlu, şöyle devam etti:

"Özellikle devletin merhametine ve şefkatine daha fazla ihtiyaç duyan dezavantajlı gruplar dediğimiz fakir vatandaşlarımız, kimsesiz yetim çocuklarımız, özürlü kardeşlerimiz, biçare kadınlarımız ve yaşlı insanlarımızla bizleri daha fazla bir arada göreceksiniz. Eğitimden sağlığa, güvenlikten ulaşıma, alt yapıdan ekonomik büyümeye, gençlik hizmetleri ve spordan turizme, sosyal yardım ve hizmetten çevrenin korunmasına, tarıma ve sürdürülebilir kalkınmaya kadar tüm alanlarda Elazığ'ımızın daha ileriye taşınması için var gücümüzle atanmış gibi değil adanmış gibi hizmet görmeye çalışacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber