Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 13:33 Yorum: 0

Elazığ’da 12 yaş mahallelerarası futbol turnuvası başladı

Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "12 Yaş Altı Mahallelerarası Futbol Turnuvası" başladı.

Elazığ’da 12 yaş mahallelerarası futbol turnuvası başladı

Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "12 Yaş Altı Mahallelerarası Futbol Turnuvası" başladı.

Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından "Gençliğe Destek, Geleceğe Hizmet" temasıyla düzenlenen "12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası" başladı. Atatürk Stadyumu'nda forma dağıtım töreni gerçekleştirildi. Törene, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Elazığ Belediye Meclis Üyeleri, Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, mahalle muhtarları ve mahalle takımlarının antrenörleri ile sporcular katıldı.

Forma dağıtım töreninde konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, spora ve sporcuya verdiği büyük destekten dolayı Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ederek, turnuvaya katılacak mahalle takımlarına başarılar diledi.

Her yıl turnuvaya gösterilen ilginin daha da arttığını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Düzenlenen turnuva ile Elazığ'da sporun alt yapısını oluşuyor. Elazığsporumuzun gelecekteki futbolcuları sizler olacaksınız. İnşallah Süper Lig'de top koşturacaksınız. Yüreğinizdeki azmi, gayreti ve gözlerinizdeki ışığı görüyorum. Bunun için çok çalışacaksınız" dedi.

Turnuva sonunda bir mahalle takımının şampiyon olacağını ifade eden Başkan Yanılmaz, sonuçta en büyük kazanımın dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik ve sevgi olacağını kaydetti.

Elazığ’da 12 yaş mahallelerarası futbol turnuvası başladı

Elazığ’da 12 yaş mahallelerarası futbol turnuvası başladı

Elazığ’da 12 yaş mahallelerarası futbol turnuvası başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber