Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Aralık 2014 - 03:08 Yorum: 0

Elazığ'da avlanırken kaybolan kişi bulundu

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, avlanmak amacıyla gittiği dağda kaybolan kişi, yaklaşık 10 saat sonra sığındığı camide bulundu.Alınan bilgiye göre, eczacı kalfası olarak çalışan Fatih...

Elazığ'da avlanırken kaybolan kişi bulundu

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, avlanmak amacıyla gittiği dağda kaybolan kişi, yaklaşık 10 saat sonra sığındığı camide bulundu.

Alınan bilgiye göre, eczacı kalfası olarak çalışan Fatih Ahmet Çelik (28) ve 3 arkadaşı avlanmak için Baskil ilçesine bağlı Karpuzlu mezrası mevkisine gitti. Arkadaşlarından ayrılan Çelik, bir süre sonra yolunu kaybetti.

Cep telefonunu yanına almayan Çelik'ten haber alamayan arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. İlk olarak Çelik'in yakınları ve ekipler aramaya başladı. Daha sonra çalışmalara komandolar ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli de katıldı. Yaklaşık 10 saat sonra Çelik, kaybolduğu yerin 10 kilometre uzağında Karagedik köyündeki camide bulundu.

Jandarma ekipleri tarafından Baskil Devlet Hastanesi'ne getirilen ve burada sağlık kontrolünden geçirilen Çelik, daha sonra ailesine teslim edildi. Karakol önünde basın mensuplarına açıklama yapan Çelik, yaşadıklarını şöyle anlattı:

''Yolumu kaybettim. Ondan sonra kendimi bir köy camisine attım. Tam donmak üzereydim ki askerler ve AFAD ekipleri beni kurtardı. Camide yakacak bir şey yoktu. Köyde hiç kimse yoktu. Saat 14.00 civarında kayboldum ve 23.30 sıralarında beni buldular."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber