Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 13 Aralık 2017 - 17:23 Yorum: 0

Elazığ’da bin kişiye Narkorehber eğitimi verildi

İçişleri Bakanlığının Uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası doğrultusunda, topluma hizmet sağlayan birimlerin uyuşturucuyla mücadeleye etkin...

Elazığ’da bin kişiye Narkorehber eğitimi verildi

Elazığ'da bin kişiye Narkorehber eğitim semineri verildi.

İçişleri Bakanlığının Uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası doğrultusunda, topluma hizmet sağlayan birimlerin uyuşturucuyla mücadeleye etkin katılımının sağlamak daha çok bilinç, duyarlılık ve farkındalığın artırılması kapsamında Narkorehber Projesi hazırlandı. Bu kapsamda, Elazığ Valiliği koordinasyonunda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü narkotik konularında uzman personel tarafından Narkorehber Eğitim Seminerleri düzenlendi. 2017 yılının Kasım ve Aralık ayları içerisinde, aralarında Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) üyeleri, Elazığ Belediyesi temizlik çalışanları, zabıta görevlileri ile özel güvenlik görevlilerinden oluşan yaklaşık bin katılımcıya eğitim verildi.

Eğitimler esnasında uyuşturucu maddeler ve bu maddelerin insanlar üzerindeki olumsuz etkilerinden, uyuşturucu maddenin satış yöntemlerinden ve uyuşturucu kullanan ve satan şahısların karakteristik özelliklerinden bahsedilerek bilgilendirme yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber