Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Nisan 2020 - 21:43 Yorum: 0

Elazığ’da bir apartman daha karantinaya alındı

Korona virüs salgını sebebiyle Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da tedbirler alınmaya devam ediyor.

Elazığ’da bir apartman daha karantinaya alındı

Elazığ'da korona virüs sebebi ile bir apartman daha karantinaya alındı.

Korona virüs salgını sebebiyle Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da tedbirler alınmaya devam ediyor. Daha önce kent merkezinde 3 apartman, Karakoçan ilçesinde bir mahalle, Kovancılar ilçesinde bir köy, Baskil ilçesinde ise bir mezra karantina alındı. Bugün ise merkeze bağlı Abdullahpaşa Mahallesi 305'inci sokakta bulunan bir apartman da ikamet eden bir kişinin testi pozitif çıkması nedeniyle karantina süreci başlatıldı. Valilik kararıyla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler apartmanı karantina altına aldı. Polisin nöbet tutmaya başladığı apartmana giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Öte yandan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de karantina altına alınan binada dezenfekte işlemi yaptı.

Elazığ’da bir apartman daha karantinaya alındı

Elazığ’da bir apartman daha karantinaya alındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber