Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...14:47 Marmaris ve Fethiye körfezlerinde deniz temizliği başladı14:47 Şampiyonlara çiçekli karşılama14:47 3. kattan düşen 1,5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı14:46 Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi artacak14:46 Kaza sonrası LPG tankındaki kaçağa itfaiye müdahale etti14:45 80’lik Saruri Dede, kundura tamiriyle zamana direniyor14:45 2023 yılında toplam kartlı ödeme tutarı 8,24 trilyon lira oldu14:45 Gaziantep’te 2 milyon TL’lik kaçak malzemeye el konuldu
Sami Er
Asayiş 05 Aralık 2019 - 17:08 Yorum: 0

Elazığ’da diş hekimlerine saldıran şahıs yakalandı

Elazığ'da diş hekimlerine saldırdığı iddia edilen şüpheli şahıs polis tarafından yakalandı.

Elazığ’da diş hekimlerine saldıran şahıs yakalandı

Elazığ'da diş hekimlerine saldırdığı iddia edilen şüpheli şahıs polis tarafından yakalandı.

Olay, bugün FÜ Diş Fakültesi Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, muayene odasına giren şüpheli S.A. Diş Hekimi U.D. ve yanındaki bir doktora saldırdı. Olayda her iki doktorda hafif yaralandı. Doktorlar, FÜ Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaçan şüpheli S.A. ise polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Sağlık çalışanların şiddet mağduru olmaya devam ettiğini belirten Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit Karataş yaptığı açıklamada," Sağlık çalışanına şiddet topluma karşı yapılmış utanç verici bir durumdur. Sağlık çalışanlarının şiddetle, karşı karşıya kalmaları ve bunun önüne geçilememiş olması önemli bir sorundur. Sağlıkta memnuniyetin yüzde 70'lere ulaştığı bir noktada, her zorluğa rağmen görevini en iyi şekilde ifa eden sağlık çalışanına şiddet kesinlikle kabul edilemez"dedi.

Diş hastanesinde doktora bıçakla saldıran şahsın yakalandığını aktaran Karataş,"Doktorlar Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinde darp ve bıçaklı saldırı sebebiyle tedavi altına alındı.Tek amacı insan hayatına hizmet etmek olan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddeti her ne sebeple olursa olsun insanlık dışı buluyor ve kınıyorum. Bu tür olaylara hiçbir şekilde tahammül edemeyiz. Adli sürecin başından sonuna kadar takipçisi olacağımızın özellikle bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber