Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 23:18 Yorum: 0

Elazığ'da Harput konuşmaları programı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Harput konuşmaları programında, "Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız" konusu ele alındı. Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre...

Elazığ'da Harput konuşmaları programı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Harput konuşmaları programında, "Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız" konusu ele alındı.

 Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda, gazeteci yazar Süleyman Özışık konuşmacı olarak katıldı. 

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı konuşmada, kadınların sadece 8 Mart'a değil her zaman için yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda belediye olarak kadınlara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını ifade eden Yanılmaz, "Biz cennetin annelerin ayaklarının altında olduğu inancı ile hareket eden bir nesiliz ve bu inancın sahipleriyiz. Toplum içinde kadınlarımıza, annelerimize ve yavrularımıza ne kadar değer verirsek o kadar toplum olma bilincine sahip olduğumuzun inancındayız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber