Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Aralık 2014 - 13:38 Yorum: 0

Elazığ'da kaybolan 81 yaşındaki kişi 20 saat sonra bulundu

ELAZIĞ (AA) - Elazığ merkeze bağlı Aşağı Demirtaş köyünde kaybolan 81 yaşındaki Habip Bakır, 20 saat sonra bulundu.Alzheimer ve gırtlak kanseri olan Bakır'dan, dün saat 16.00 sıralarında...

Elazığ'da kaybolan 81 yaşındaki kişi 20 saat sonra bulundu

ELAZIĞ (AA) - Elazığ merkeze bağlı Aşağı Demirtaş köyünde kaybolan 81 yaşındaki Habip Bakır, 20 saat sonra bulundu.

Alzheimer ve gırtlak kanseri olan Bakır'dan, dün saat 16.00 sıralarında evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Bakır'ın çocukları ve yakınları evlerinin çevresinde arama yaptı. Yaşlı adamı bulamayan çocukları jandarmaya haber verdi. 

Jandarma, polis ile Afet ve Acil Durum ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Sabah saatlerine kadar süren aramada Bakır, evinin 30 kilometre uzağında Velipalas mevkisi yakınlarında bulundu.

Bakır'ın oğlu Selahattin Bakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerle köy ve çevresindeki her yere baktıklarını belirterek, babasının yaklaşık 20 saat sonra sağ olarak bulunduğunu söyledi.

Geceyi dışarıda geçiren babasının sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Bakır, ''Babamın unutkanlığı var ve konuşamıyor. Gittiği yerden bir daha gelemez. Bir hayır sahibi bulup getirirse olur, yoksa gelmesinin mümkünü yok. Sabaha kadar hiç durmadan aradık'' diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber