Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Eylül 2014 - 19:48 Yorum: 0

Elazığ'da polislerden "İlk Adımda Dost Eli" projesi

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, üniversiteyi kazanan ve kayıt için Fırat Üniversitesine gelen öğrencileri "İlk Adımda Dost Eli" projesi ile karşılıyor

Elazığ'da polislerden 'İlk Adımda Dost Eli' projesi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği, üniversiteyi kazanan ve kayıt için Fırat Üniversitesine gelen öğrencilere yönelik başlatılan, ''İlk Adımda Dost Eli'' projesi kapsamında şehrin belirli yerlerinde stant açtı.

Standlar, kayıt için kente gelen öğrencilerin yoğunlukta olduğu 6 noktaya kuruldu. Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, polis ve öğrenci ilişkilerini güçlendirmek, terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz hale getirmek amacıyla öğrencileri bilgilendirdi.

Kampüs girişinde kurulan standı ziyaret eden Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ çalışma hakkında bilgi aldı. 

İşlek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, projenin 2 yıldır devam ettirildiğini dile getirdi. Bu ve benzeri çalışmalarla gençler için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İşlek, şunları kaydetti:

''Proje kapsamında öğrencilerimize okulun tanıtımı, yeni geldikleri şehirde karşılaşabilecekleri sorunlarla ilgili bilgi veriyoruz. İl merkezinde 6 ayrı noktada bu çalışmayı yapıyoruz. Fırat Üniversitesi çok köklü bir üniversite, buraya gelen öğrencilerimizin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Biz de Elazığ Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerimiz için projeler yapıyoruz ve bu projelerimiz devam edecek.''

Rektör Demirdağ ise üniversiteye kayda gelen öğrencilere sıcak bir yuvaya geldiklerinin imajını vermek ve dışardan gelenlere Elazığ'ın misafirperverliğini hoş geldin diyerek göstermek olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber