Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:10 Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu20:08 Fransa’da terör örgütü PKK’yı finanse ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltı...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Taksim’de 1 Mayıs kutlanması bir yasaklama deği...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "AYM kararı belli 100 yüz kişiyle toplanıp çelen...20:06 Buharkent eski başkanlarından Köprülü son yolculuğuna uğurlandı20:06 Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nden özel çocuklara akülü sandalye hediye edildi20:00 Bayburt’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı19:59 Korhan Berzeg’in yaşadığı köyde flaş gelişme19:49 Kuyuya düşen oğlağı AFAD kurtardı19:47 Sıtkı Olçar Çini Müzesinde 23 Nisan’a özel etkinlik19:45 Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı19:44 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında rakam önümüzdeki ha...19:44 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Terörle mücadele operasyonlar yaz kış devam...19:43 Bakan Tekin: "Müfredatla ilgili Tali Terbiye Kurulunun çalışmaları devam ed...19:37 Ülkü Ocakları’ndan çocuklara 23 Nisan etkinliği19:30 Özel Başak Koleji’nde 23 Nisan coşkuyla kutlandı19:28 Edirne’de sahne alan öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi19:26 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzincan’da coşkuyla kutlandı19:25 Teleferik kazasında güvenlik kamerası görüntüleri, 1 hafta önce savcılık do...19:24 Ziraat Odası Başkanları yaş çay fiyatı için toplandı
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 05:18 Yorum: 0

Elazığ'da sağanak

Rögarların taşması sonucu bazı binaların bodrum katlarını su bastı

Elazığ'da sağanak

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da etkili olan sağanak nedeniyle rögarların taşması sonucu bazı binaların bodrum katlarını su bastı.

Sürsürü Mahallesi Seyahat Sokak'ta bulunan Çağ Sitesi'nde kapıcılık yapan Fettah Taş, rögarların taşması sonucu bodrum kattaki kapıcı dairesini su bastığını ve tüm eşyalarının sular altında kaldığını söyledi.

Su baskının ne olduğunu anlayamadan bir anda geliştiğini ifade eden Taş, "Hiçbir şey yapamadım. Her taraf battı gitti. Bütün eşyalarım su altında kaldı, mağdur olduk" dedi.

Kapıcı Mustafa Koç da şiddetli yağış olduğunda benzer durumlarla karşılaştıklarını belirterek, "Her yağmur yağdığında su içinde kalıyoruz. Evlerimiz nemden rutubetten geçilmiyor. Genelde kapıcı daireleri bodrum katta olduğu için her yağmur yağdığında evlerimizin hali bu" diye konuştu.

Koç, yaşam alanlarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi noktasında yetkililerden yardım istediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Yeni yapılarda kapıcı dairelerini birinci katlara verseler daha iyi olur. İçerisinde kalan aile rahat eder, rahat dışarı çıkar, evi güneş görür, rutubet kapmaz, nem kapmaz. Bu şekilde çocuklarımız hep hastalığa yakalanıyor. Kapıcı daireleri bodrum katta olduğu için rögarlar direkt ana rögarlara bağlanmış. Alçak olduğu için rögar dolduğu an sular direkt evlerimizde. Hiç bir hakkımızı talep edemiyoruz. Senelik izin hakkı olsun, hafta sonu izinlerimiz olsun. Talep ettiğimiz zaman 'sen neye izin yapacaksın, burada dur siteyi bekle' diyorlar. Hem güvenlik olarak bekliyoruz hem de kapıcı olarak bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber