Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Aralık 2021 - 15:09 Yorum: 0

Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Elazığ'da alacak verecek tartışmasında çıkan kavgada, 1 kişi silahla vurularak yaralandı.

Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Elazığ'da alacak verecek tartışmasında çıkan kavgada, 1 kişi silahla vurularak yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Sanayi Mahallesi 30'ncu sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup ile A.D. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya döndüğü olayda, A.D. silahla vurularak yaralanırken şüpheli şahıslar ise kaçarak uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada şüphelilerin B.B., M.S.B. ve A.B. olduğu tespit edildi. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber