Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 12 Aralık 2017 - 11:58 Yorum: 0

Elazığ’da sis etkili oldu

Meteorolojinin önceden uyardığı sis Elazığ'da etkili oldu. Geceden itibaren etkisini artıran sis gün içinde etkisin iyice arttırdı.

Elazığ’da sis etkili oldu

Elazığ'da etkili olan sis görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü.

Meteorolojinin önceden uyardığı sis Elazığ'da etkili oldu. Geceden itibaren etkisini artıran sis gün içinde etkisin iyice arttırdı. Kentte görüş mesafesi 10 metreye kadar düşerken, şehir görünmez hale geldi. Meteorolojide bugün için sis pus, buzlanma ve don hadiselerine karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada da, "Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmin edilmektedir. Gündüz sıcaklıklarında 1-3 derecelik artışlar beklenmektedir. Rüzgarın değişik yönlerden hafif kuvvette esmesi beklenmektedir. Lokal olarak sis ve pus ile birlikte yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Elazığ'da bu kadar sis görmediklerini dile getiren vatandaşlar, sisin binaları ve araçları göremeyecek kadar şehri kapladığını söyledi.

Elazığ’da sis etkili oldu

Elazığ’da sis etkili oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber