Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:44 Yorum: 0

Elazığ’da ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, 22-27 Kasım "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" etkinlikleri...

Elazığ’da ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, 22-27 Kasım "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" etkinlikleri kapsamında diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde açılan stand ile vatandaşlara ağız ve diş sağlığının önemi anlatılıp ücretsiz diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Yardımcısı Dr. Gökçen Fatma Demir Yıldız yaptığı konuşmada, "22 Kasım dünya diş hekimleri gününün içinde bulunduğu bu haftayı ağız ve diş sağlığı haftası olarak kutlamaktayız. Bu haftaya özel halkımızda bir bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmak için bir stand kurduk. Vücut sağlığı, sağlıklı bir ağızla başlar. Bizde halkımıza bu stand ile ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi veriyoruz. Çünkü ağız ve diş sağlığının önemi çocuk yaşlarda başlar. Bu bilincin kazanılması için aile ve diş hekimlerine büyük görevler düşmektedir" dedi.

Elazığ’da ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Elazığ’da ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber