Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 20 Ağustos 2021 - 15:18 Yorum: 0

Elazığ’da yol çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımda konforu artırmak için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ’da yol çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımda konforu artırmak için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımda konforu artırmak için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, şehir içi trafik yoğunluğunu rahatlatan ve vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde kısa süre önce başlatılan yol yenileme çalışmalarını tamamlayarak tekrar hizmete hazır duruma getirdi. Ekipler ayrıca, Salıbaba ve Çatalçeşme Mahallelerini Doğukent'e bağlayan 25 metre genişliğinde 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli yeni yol çalışması gerçekleştirdi. Mahalleler arası ulaşımı daha kolay duruma getirecek yeni güzergâhın, asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şehir içi ulaşım ağını zenginleştirmek amacıyla çalışmaların aktif bir şekilde devam ettiği belirtilerek, "İlimizde üstyapı, bakım, onarım, yeni yol ve bağlantı yolu çalışmaları birçok noktada devam ediyor. Vatandaşlarımıza belediye çalışmalarına gösterdikleri anlayış için teşekkür ederiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber