Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 10:30 Yorum: 0

Elazığ’daki FETÖ operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ihraç edilen...

Elazığ’daki FETÖ operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ihraç edilen personellere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, Kanun Hükmündeki Kararname ile ihraç edilen aralarında öğretmenlerin de yer aldığı 8 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 1'i tutuklanırken 7'si ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber