Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Ekim 2014 - 17:18 Yorum: 0

Elazığspor Teknik Direktörü Özat:

"Adana Demirspor, bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Bu hafta önce üç puan alabiliyorsak alırız, alamıyorsak kaybetmeyeceğiz"

Elazığspor Teknik Direktörü Özat:

ELAZIĞ (AA) - Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, PTT 1. Lig'de Cumartesi günü karşılaşacakları Adana Demirspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Bu hafta önce üç puan alabiliyorsak alırız, alamıyorsak kaybetmeyeceğiz" dedi.

Özat, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda Samsunspor karşısında, maçın ilk 30 dakikasında takımının bu sezonki en iyi mücadelesini ortaya koyduğunu ancak sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Deplasmandan puanla dönmelerinin sevindirici olduğunu ifade eden Özat, Elazığspor'un kupa maçıyla beraber oynadığı son 6 karşılaşmada yenilmezlik serisini yakaladığını belirterek, bu seriyi Adana Demirspor karşısında sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Rakip takımın, birkaç haftadır galip gelemediği için baskılı oynayacağını tahmin eden Özat, zorlu bir maç olacağını ifade ederek, "Adana Demirspor, bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Biz lige maç maç bakıyoruz. Bizim için bu hafta önce üç puan alabiliyorsak alırız, alamıyorsak kaybetmeyeceğiz. Dolayısıyla iyi bir takım, onların da ilk 6'ya girme ve çıkma hedefi var" dedi.

Özat, devre arasına kadar en az 20-25 puan toplamayı hedeflediklerini belirterek, ligin ikinci yarısında ise birkaç takviyeyle en iyi noktaya çıkmak istediklerini söyledi.

 

Sezon planlamasını iyi yapan takımların başarıyı daha kolay yakalayabileceğini dile getiren Özat, "Bundan sonra önümüzde kolay maç yok. Ayakta duranın kazanacağı haftalar geliyor artık çünkü iklim değişiyor, dolayısıyla iklime bağlı olarak antrenman şartları değişiyor. Buna bağlı olarak belki sakatlıklar oluşacak. Kendine iyi bakanın ve güçlü olanın ayakta kalacağı ve kazanacağı haftalar başlıyor. Cicim ayları bitti" diye konuştu.

 

- Genç oyuncu Ömer Yıldız kadro dışı bırakıldı

Genç oyunculardan Ömer Yıldız'ın bazı olumsuz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığını bildiren Özat, Arjantinli golcü Cangele'nin ise eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine gittiğini ve Adana Demirspor maçında kadroda yer almayacağını söyledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber