Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Elazığspor’da hedef 3 puan

Takımının oyun anlamında çok iyi gittiğini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Giresunspor maçındaki performansı sergiledikleri...

Elazığspor’da hedef 3 puan

Takımının oyun anlamında çok iyi gittiğini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Giresunspor maçındaki performansı sergiledikleri takdirde Bandırmaspor karşılaşmasını erken koparabileceklerini söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Milli maç arası öncesi oynadıkları son iki karşılaşmanın kendileri açısından iyi olduğunu belirten Temizkanoğlu, "Özellikle oyun anlamında iyi gidiyoruz. Her gün üzerine bir şey koyduğumuzun siz de farkındasınız. Bu skora da yansıyor. Futbol şansı ne kadar istediğine bağlı. Eğer çok istiyorsan o senin her zaman yanında olur" dedi.

1-1 berabere kaldıkları Göztepe deplasmanından 3 puanla dönebilecek potansiyelleri olduğunu dile getiren Temizkanoğlu, "Fırsatlarımız da vardı ama onların da vardı. Fakat oyun anlamında onlardan çok üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Sadece finallerde biraz sorun yaşadık. Onları değerlendirebilseydik özellikle ilk yarı işi bitirebilir, 3-1 yapabilirdik. Yediğimiz gol, yemememiz gereken bir goldü. Ama futbolda bunlar her zaman oluyor" diye konuştu.

"Bandırma maçı zor olacak, avantajlarımızı kullanacağız"

Önlerinde hafta sonu oynayacakları Bandırmaspor maçı olduğunu kaydeden Temizkanoğlu, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu dile getirdi.

Bandırma'nın 5 puanda olması ve kendilerinin altında olmasının önemli olmadığını vurgulayan Temizkanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Puan durumuna hiç bakmıyorum. Ama şu andaki durumu hak etmediği doğru. En son Bursaspor - Bandırma maçını izlediğimde diğer takımlara nazaran çok daha kompak bir görüntüsü vardı. Birlikte hareket ediyorlar. Alanları daraltmaya başlamışlar. Zor bir maç olacak bizim için ama biz saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanmak istiyoruz. Var gücümüzle onlara karşı mücadele edeceğiz. Giresun maçındaki performans örneğini sergileyebilirsek maçı o zaman erken koparabiliriz."

Ümit: "Kazanırsak önümüz açık"

Son oynadıkları iki karşılaşmada güzel bir çıkışları olduğu belirten bordo-beyazlı ekibin kaptanı Ümit Tütünci ise, "Milli maç arasını çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Önümüzde Bandırma maçı var. Bandırma maçını da aynı şekilde, aynı konsantrasyonda oynayıp kazanırsak önümüzün daha açık olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber