Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 15:13 Yorum: 0

Elazığspor'dan Muhammed Ali için destek çağrısı

Elazığspor Kulübü Müdürü Topal: "Bir veya birkaç iş adamımızın katkılarıyla bu futbolcumuzun alacağını ödeyerek takımda kalmasını sağlayabiliriz"

Elazığspor'dan Muhammed Ali için destek çağrısı

ELAZIĞ (AA) - Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Elazığspor, genç milli futbolcusu Muhammed Ali Doğan için destek çağrısında bulundu.

Elazığspor Kulübü Müdürü Ali Topal, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmesi devam eden 18 yaşındaki futbolcu Muhammed Ali Doğan'ın kulüpten alacağı bulunduğunu belirterek, 31 Temmuz günü, mesai bitimine kadar kendisine ödeme yapılmaması halinde Doğan'ın serbest kalacağını ve dilediği kulübe geçebileceğini bildirdi. Doğan'ın kulüpteki alacağının Elazığspor hanesine borç yazılacağını ifade eden Topal, bonservis ücretiyle birlikte kulubün 300-400 bin lira zarara uğrayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"İstikbal vadeden bir oyuncumuzdan olacağız. Elazığspor, 'Elazığlıyım' diyen herkesin takımıdır. Bir veya birkaç iş adamımızın katkılarıyla bu futbolcumuzun alacağını ödeyerek takımda kalmasını sağlayabiliriz veya talibi olan bir kulübe satarak yaklaşık olarak 300 bin lira kulübümüze gelir elde edebiliriz. Geçmişte benzer durumlar söz konusu olduğunda birlik ve beraberlikle sıkıntıların aşıldığına hepimiz şahit olmuşuzdur. Elazığlı ve Elazığspor'u seven iş adamlarımızdan bu konuda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber