Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 15:08 Yorum: 0

Elbistan'da Huzurevi'ne bayram ziyareti

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Ramazan bayramı nedeniyle Nuri Taphasanoğlu Huzurevi'ni ziyaret etti

Elbistan'da Huzurevi'ne bayram ziyareti

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Ramazan bayramı nedeniyle Nuri Taphasanoğlu Huzurevi'ni ziyaret etti.

Akkoyun ve beraberinde yer alan protokol üyeleri, ziyarette huzurevi sakinlerini ziyaret ederek ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi.

Ramazan bayramının ülkeye, millete ve bölgeye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Akkoyun, yaşlıların geçmiş ve gelecek arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek şöyle konuştu:

"Geçmişteki değerlerini yarınlara aktarmamızı sağlayan yaşlılarımızın deneyimlerinden yaralanmamız gerekir. Ömürlerinin büyük bir kısmında topluma, ülkesine hizmet etmiş olan insanlarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak, hayatlarını insanlığa yakışır bir şekilde sürdürmelerini sağlamak insanlık ve yurttaşlık vazifemizdir. Hepimiz birgün yaşlanacağımızı unutmamalı, yaşlılarımıza gereken sosyal kültürel ekonomik ve psikolojik desteği vermeliyiz"

Akkoyun, yıl içerisinde olduğu gibi bayramlarda da huzurevinde kalan büyükleri ziyaret ettiklerini anlatan Akkyun, "Büyüklerimizin rahat ve huzurlu şekilde yaşayabilmeleri için elimizden gelini yapıyoruz. Onların evlerindeymiş gibi rahat etmelerini sağlayabilmek için çalışıyoruz. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin" diye konuştu.

Ziyarete, Emniyet Müdürü Barış Murat BAşol, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Mümtaz Çetin ve kurum amirleri katıldı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber