Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 13:13 Yorum: 0

Eldeki Terlemeye Botoks Çözümü

Daha çok estetik amaçlı kullanımıyla bilinen botoks, ellerdeki aşırı terlemenin giderilmesinde de uygulanıyor.

Eldeki Terlemeye Botoks Çözümü

Daha çok estetik amaçlı kullanımıyla bilinen botoks, ellerdeki aşırı terlemenin giderilmesinde de uygulanıyor. Medical Park Tarsus Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, aşırı terleyen ellerin özellikle sosyal hayatta sorun çıkardığını, botoks uygulamasıyla yaklaşık 6 ay boyunca terlemenin giderildiğini söyledi.

SINAVI İPTAL OLAN VAR

Ellerin aşırı terlemesinin sanıldığından daha fazla büyük sıkıntıya yol açabildiğini kaydeden Dr. Dönmez, özellikle iş hayatında yansımasının önemli olduğunu vurguladı. Dr. Neslihan Dönmez, "Bu sorunu yaşayan insanlar, başkalarıyla tokalaşmak istemiyor. Sosyal ortamlarda ellerini sürekli gizlemek, yemek yerken sık sık silmek zorunda kalıyor. Bazı mesleklerde ıslak ellerle çalışmak zor olduğu için sıkıntı daha da büyüyor. Hatta elinin teriyle kağıt ıslandığı için sınavı iptal edilen öğrenciler oluyor" dedi.

EL UYUŞTURULUYOR

Ellerin terlemesine karşı kremler olduğunu ancak çok etkili olmadığını belirten Uzm. Dr. Neslihan Dönmez, ameliyatla müdahaleden de tatmin edici sonuçlar alınmayabildiğini vurguladı. Bu nedenle botoksun tercih edilen bir yöntem olduğunu ifade eden Dr. Neslihan Dönmez, "Düzenli yapıldığında botoks, etkin sonuç veriyor. İşlem sırasında hasta konforu için el uyuşturuluyor" diye konuştu. Dr. Dönmez, her yaş ve meslek grubundan hastaların elde terlemeye karşı botoksu tercih ettiğini belirtti.

Eldeki Terlemeye Botoks Çözümü

Eldeki Terlemeye Botoks Çözümü

Eldeki Terlemeye Botoks Çözümü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber