Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...
Asayiş 14 Şubat 2020 - 11:23 Yorum: 0

Elektrik akımına kapıldı, yatağa bağlandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evli ve 2 çocuk sahibi Erol Özcan, ihmal iddiası nedeniyle meydana gelen elektrik çarpması sonucunda yatağa bağlı...

Elektrik akımına kapıldı, yatağa bağlandı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evli ve 2 çocuk sahibi Erol Özcan, ihmal iddiası nedeniyle meydana gelen elektrik çarpması sonucunda yatağa bağlı kaldı. Sadece gözlerini oynatabilen Özcan'ın durumu yürek burkarken, Özcan'ın eşi Demet Özcan eşinin iyi bir hastanede tedavi olması için yardım istedi. Özcan, "Benim tam olarak istediğim ilk başta eşimin iyi bir hastanede tedavi olması. En çok istediğim şey bu" dedi.

Lüleburgaz'da yaşayan Özcan ailesinin hayatı, geçtiğimiz Ekim ayında alt üst oldu. 1 Ekim 2019 tarihinde Babaeski'de bir beton firmasında çalışan Erol Özcan'ın hayatı beton dökme makinesinin elektrik akımına kapılmasıyla tamamen değişti. Beton dökme işlemi sonucunda makinenin hortumunun elektrik hattına temas ettiğini görmeyen Özcan, hortuma dokunduğu anda elektrik akımına kapıldı. Kaza sonrası elektrik akımına kapılan Özcan, ambulansla Babaeski Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbi yoldayken duran ve uzun süre sonra tekrar çalıştırılan Özcan, buradan da Balkan Hastanesine kaldırıldı.

"Uzun süre kalbi durdu"

Acı olayla ilgili hayırseverlerin yardımını bekleyen Demet Özcan, "Eşim pompaya dokunduğu anda olay gerçekleşiyor. İlk başta Babaeski Devlet Hastanesinde ilk müdahale yapıldı. Uzun bir süre kalbi durdu. Daha sonra Balkan Hastanesine kaldırıldı" dedi.

"Sadece bakışları var"

Olay sonrası tamamen yalnız bırakıldıklarını ve söz konusu vicdansız şirketin kendilerine hiç ulaşmadığını söyleyen Özcan, "Şirket bize hiç ulaşmadı. Geçmiş olsun mesajı bile atmadı. Şu an tamamen bilinci kapalı. Yüzde 100 yatağa bağlı. Gözlerini oynatıyor ama herhangi bir bilinçli şekilde bakmıyor. Belli noktalara bakıyor. Sadece bakışı var. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maaşım yok. Hiçbir gelirim yok. Eşim zaten inşaat işi yapıyordu. Günlük işlerde çalışıyordu. Böyle olunca da kaldık" diye konuştu.

Tek isteği tedavi olması

Özcan, eşini yalnız bırakamadığı için yardım başvurusunda bulunamadığını belirterek, tek isteğinin eşinin daha iyi bir hastanede tedavi olması olduğunu söyledi. Özcan, "Benim tam olarak istediğim ilk başta eşimin iyi bir hastanede tedavi olması. En çok istediğim şey bu. Onun için de benim herhangi bir gelirim yok. Şu anda bana birazcık eşimin ailesi yardım etti. Onun dışında hiçbir şeyimiz yok. Allah büyük. Yardım yapmak isteyen olursa sevinirim" şeklinde konuştu.

Elektrik akımına kapıldı, yatağa bağlandı

Elektrik akımına kapıldı, yatağa bağlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber