Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Elektrik kesintileri

TREDAŞ: "Tekirdağ merkez, Şarköy, Marmaraereğlisi ve Malkara ilçeleri enerjilendirilmiş, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerine ise kısmen elektrik verilmiş durumdadır. Kırklareli ve Lüleburgaz ilçesi ile Edirne’nin bir kısmına da enerji verildi"

Elektrik kesintileri

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nin bir bölümüne elektrik verildiği bildirildi. 

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) kaynaklı arıza nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerine de bir süre enerji verilemediği belirtildi.

Elektrik kesintisinin TEİAŞ’ın enerji nakil hatlarında meydana gelen arızadan kaynaklandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"TEİAŞ ekipleri tarafından arıza giderildikten sonra kontrollü olarak enerji verilecektir. Diğer yandan, Tekirdağ merkez, Şarköy, Marmaraereğlisi, Malkara ilçeleri enerjilendirilmiş, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerine ise kısmen elektrik verilmiş durumdadır. Kırklareli ve Lüleburgaz ilçesi ile Edirne’nin bir kısmına da enerji verildi. Kademeli olarak enerji verilme işlemi Trakya genelinde devam edecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber