Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Elektrik kesintileri

Eskişehir Garı'nda bekleyen YHT yolcuları, otobüslerle gideceği yere gönderiliyor

Elektrik kesintileri

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Garı'nda gelen Yüksek Hızlı Tren (YHT) yolcuları, elektrik nakil hatlarında yaşanan sorun nedeniyle gideceği yere otobüslerle gönderiliyor.

Alınan bilgiye göre, birçok bölgede elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da başlayan sorun yüzünden Ankara, Konya ve İstanbul yönlerine YHT seferleri yapılamadı.

Bu istikametlere gidecek yolcuların mağduriyeti, kiralanan otobüslerle giderilmeye başlandı. Elinde bileti olan ve iptal ettirmek isteyen yolcuların ise bilet ücretleri iade edildi.

Eskişehir Gar Müdürlüğü yetkilileri, enerji hatlarındaki sorunun giderileceği zamana kadar yolcuların otobüslerle taşınacağını kaydetti. Yetkililer, yolda kalan YHT'lerin de dizel motorlu lokomotiflerle çekildiğini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber