Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Elektrik kesintileri

EÜAŞ Genel Müdürü Alış:

Elektrik kesintileri

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürü Halil Alış, ülke genelinde birçok bölgedeki elektrik kesintilerine ilişkin, "Şuanda elektrik sıkıntısı yaşanan yerlerde büyük bir kısmında enerji yavaş yavaş verilmeye başlandı" dedi.

Alış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin kesintilere karşın seferber olduğunu belirtti.

Elektrik kesintisi yaşanan yerleşim birimlerindeki arızaların büyük bir kısmının giderildiğini dile getiren Alış, şunları kaydetti:

"Sabah saat 10.30 sıralarında büyük bir elektrik kesintisi yaşandı. Şuanda elektrik kesintisinin sebebini araştırıyoruz. İki saat süren kesintinin ardından bazı illere kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı. Arızanın giderilmesi için bütün birimlerimiz seferber edildi."

Alış, İstanbul ve Ankara'da de kısmen elektrik verilmeye başladığını ifade etti.

Kesintilere ilişkin tespit çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Alış, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şuanda elektrik sıkıntısı yaşanan yerlerde büyük bir kısmında enerji yavaş yavaş verilmeye başlandı. Kısa süre içerisinde elektrik kesintilerinin sebebini tespit edeceğiz ve gerekli çalışmaları yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber