Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Elektrik kesintileri

EMO Mersin Şube Başkanı Atar: "Sürekli olarak dalgalanma yaşanıyor. Bu dalgalanmadan dolayı elektrikli aletlerin arızalanması söz konusu. Çok zorda olmadıkça halkımız elektrik kullanılmamalıdır"

Elektrik kesintileri

MERSİN (AA) - Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar, ülke genelinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili "Sürekli olarak dalgalanma yaşanıyor. Bu dalgalanmadan dolayı elektrikli aletlerin arızalanması söz konusu. Çok zorda olmadıkça halkımız elektrik kullanılmamalıdır" ifadesini kullandı.

Atar, yaptığı yazılı açıklamada, elektrik kesintileriyle ilgili konunun takipçisi olacaklarını aktardı.

Yaşanan kesintinin hayatı da olumsuz etkilendiğine dikkati çeken Atar, nedeni henüz açıklanmasa da genel bir arızadan kaynaklandığını ileri sürdü.

Kesintinin, kriz masasının oluşturulması kadar önemli olduğunu kaydeden Atar, "Hatta kamuoyunda sabote olduğuna dair görüş hakimdir. Arızayla ilgili araştırmalarımızın ardından nerede hata yapıldığını, ne gibi tedbirler alınması gerektiğini kamuoyuyla paylaşacağız" ifadesini kullandı.

Aralıklarla verilen elektriğin, dalgalanmalar nedeniyle ciddi riskler yarattığını belirten Atar, şunları kaydetti:

"Şu anda verilen elektrik çok da sağlıklı değil. Sürekli olarak dalgalanma yaşanıyor. Bu dalgalanmadan dolayı elektrikli aletlerin arızalanması söz konusu. Çok zorda olmadıkça halkımız elektrik kullanılmamalıdır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber