Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Mart 2015 - 22:38 Yorum: 0

Elektrik kesintileri

Orta ve Doğu Karadeniz'deki illerin tamamına elektrik yeniden verildi

Elektrik kesintileri

TRABZON (AA) - Orta ve Doğu Karadeniz'deki illerde elektrik kesintisi giderildi.

Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin, Bayburt, Giresun, Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop'ta saat 19.30 civarında kesilen elektrik, yeniden verilmeye başlandı.

Samsun'da elektrik kesintisi dolayısıyla seferleri duran tramvay hattı yeniden kullanıma açıldı.

Kesinti sırasında bölge illerinde önemli bir aksaklık yaşanmadı. Trabzon ve Ordu'da esnaf, mum yakarak müşterilerine hizmeti sürdürdü, bazı iş yerlerinde ise jeneratörler devreye alındı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de asansörde kalan vatandaşları ihbar üzerine kurtardı.

Amasya'da polis ekipleri, trafikte aksama olmaması için trafik ışığı bulunan kavşaklarda önlem aldı ve devriye görevi yaptı.

Rize'de kesintinin ardından bazı iş yerlerinde alarmlar çaldı. Şehrin belli noktalarında polisin tedbir aldığı, belediye ekiplerinin ise mahallelerde olası aksaklıklara karşı incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Bölgedeki hastanelerde ise hizmetlerin jeneratörlerle sağlandığı öğrenildi.

ETİKETLER: elektrik kesintisi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber