Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 22:48 Yorum: 0

Elektrik kesintileri

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Uşak'ta elektrik kesintisinin sona erdiği bildirildi

Elektrik kesintileri

İZMİR (AA) -Türkiye'de birçok bölgede 10.36'da başlayan elektrik kesintisi sonrası İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Uşak geneline yeniden elektrik verildiği bildirildi. 

Gediz Elektrik Dağıtım AŞ'den (Gediz EDAŞ) alınan bilgiye göre, İzmir'de 8 saat aranın ardından kademeli olarak Alsancak, Konak, Bornova, Karşıyaka, Urla, Gaziemir, Narlıdere ilçelerine enerji sağlandı. 

Denizli'de Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ'den yapılan açıklamada da il genelinde elektrik kesintisinin sona erdiği kaydedildi. 

Sinyalizasyon sisteminin devre dışı kalması nedeniyle trafik kontrolünü emniyet görevlilerinin sağladığı, hastane ve diğer resmi kurumlarda jeneratörlerin devreye alındığı Aydın, Uşak ve Manisa geneline de elektrik verildiği bildirildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber