Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Aralık 2014 - 10:48 Yorum: 0

Elektrik sayaçlarının 5 aydır okunmadığı iddiası

KASTAMONU (AA) – İnebolu ilçesine bağlı köylerde 5 aydır elektrik sayaçlarının okunmadığı bildirildi.İnebolu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çakılcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5...

Elektrik sayaçlarının 5 aydır okunmadığı iddiası

KASTAMONU (AA) – İnebolu ilçesine bağlı köylerde 5 aydır elektrik sayaçlarının okunmadığı bildirildi.

İnebolu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çakılcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 aydır elektrik sayaçlarını okumadığını belirtti.

Daha önce sayaçların 3 ayda bir okunduğunu vurgulayan Çakılcı, "Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan yoğun şikayetler alıyoruz. Okunmayan sayaçlar daha sonra yüklü bir şekilde gelecek ve köydeki vatandaşı zor durumda bırakacak. Yüksek gelen faturayı köylü nasıl ödeyecek" dedi.

Çakılcı, vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için sayaçların okunması gerektiğini kaydederek, "Vatandaşın mağduriyetinin giderilmesini bekliyoruz. İnşallah yetkililer sesimize kulak verir" ifadesini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber