Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Kasım 2016 - 16:48 Yorum: 0

Elektrik sobası yatağa devrildi, 7 aylık bebek ağır yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evde elektrik sobasının üzerine devrildiği yatağın tutuşması sonucu çıkan yangında 7 aylık bir bebek ağır yaralandı.

Elektrik sobası yatağa devrildi, 7 aylık bebek ağır yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evde elektrik sobasının üzerine devrildiği yatağın tutuşması sonucu çıkan yangında 7 aylık bir bebek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Turan Güneş Caddesi Soner Sokak kesişiminde bulunan 2 katlı evin ikinci katında meydana geldi. Altın T. adlı kadın 7 aylık bebeği Dilara T.'yi uyuttuktan sonra odadan ayrıldı. Bir süre sonra odadan bebek ağlaması sesi duyan ve odadan duman çıktığını gören komşuları hızla üst kata çıktı. Odayı açan mahalleli, 7 aylık bebeğin yattığı yatağın büyük oranda yandığı üzerindeki D.T.'nin de yanan yatağın üzerinde ağlarken buldular. Yanan yatağın üzerinden hızla bebeği alan mahalleli, boynundan ve kolundan yanarak yaralandığını belirledikleri D.T.'yi annesinin refakatinde özel bir araçla Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Daha sonra yanan yatağı odadan atan mahalleli durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan evde soğutma çalışması yaptı. Olay sonrası bebeğin ağır yaralandığını öğrenen babaannesi Kadriye T. de sinir krizine girerek baygınlık geçirdi. Kadriye T., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, yaralanan bebeğin yakınları da evin önünde fenalık geçirdi.

Yangında yanan ve yaralanan bebeğin yatağı ve giysileri başında fenalık geçiren yakınlarından biri de, "Şimdi ben babasına ne diyeceğim" diyerek gözyaşı döktü. Sinir krizi geçiren kişiler, komşuları tarafından sakinleştirilirken polis ekipleri yangın hakkında inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber