Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Eylül 2014 - 17:08 Yorum: 0

"Elektrik ve su tesisatı aboneliği yaptırma" vaadiyle dolandırıcılık

Gaziantep'teki olayda 2 kişi tutuklandı

'Elektrik ve su tesisatı aboneliği yaptırma' vaadiyle dolandırıcılık

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te ev sahiplerini, elektrik ve su tesisatı aboneliği yaptırma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kent merkezindeki yeni ev sahibi olan bazı vatandaşlardan konutlara elektrik ve su tesisatı aboneliği yaptırma vaadiyle dolandırıldıkları yönünde ihbar alan polis ekipleri, soruşturma başlattı.

Çalışmalar sonucunda C.K. ve A.O.T. adlı 2 kişi, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri'nce gözaltına alındı. Yapılan araştırmada, zanlıların 10 kişiyi "abonelik işlerini takip etmek, daha ucuza abonelik yaptırmak" gibi vaatlerle dolandırdıkları ve 13 bin 850 lira haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada, el telsizi, mühür pensesi, abone levhasıyla çok sayıda fatura, mühür bağlama teli ve kurşun mühür ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber