Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Eleşkirt'te "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi tanıtıldı

AĞRI (AA) - Eleşkirt ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH),  "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesini tanıttı.Eleşkirt Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı...

Eleşkirt'te 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Projesi tanıtıldı

AĞRI (AA) - Eleşkirt ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH),  "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesini tanıttı.

Eleşkirt Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Proje İl Koordinatörü Mahmut Gülmez, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Erol İsen, okul yöneticileri ve öğretmenler  katıldı.

Gülmez, yaptığı konuşmada, dünyada 200 milyonun üzerinde yetim bulunduğunu ve bunlara her yıl 3 milyonun üzerinde yetim eklendiğini ifade etti.

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesinin 2013 yılında başladığını anımsatan Gülmez, "Proje ile öğrencilerde farkındalık, sorumluluk ve yardımlaşma bilincini artırmayı hedefliyoruz. Din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun, sıkıntıya düşmüş, savaş gibi sebeplerle mağdur olmuş ve zulme uğramış yetimlere bir nebze olsun sahip çıkılacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber