Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 17 Aralık 2014 - 16:03 Yorum: 0

Elin kolun bağlı mı gel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pensilvanya açıklama yapıyor. Onların yerinde olmak isterdim diyor. Elin kolun bağlı mı gel" dedi.

Elin kolun bağlı mı gel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferlerinin açılı töreninde yaptığı konuşmada, ''Yine geçen sene Konya'ya gelmiştim. Yargı, emniyet ve medya el ele verdiler, o gün bir operasyon başlattılar. Adına yolsuzluk operasyonu dediler. Ama aşırı kısa vakit içinde, meselenin yolsuzluk bulunmadığı ortaya çıktı. Emniyet, yargı içindeki, medyadaki, iş dünyasındaki, sivil cemiyet örgütlerindeki kimi o karanlık güçler işbirliği yapmış, bir senaryo yazmış, uygulamaya başlamışlardı. İşte dikkat ederseniz yönetmenlerden biri açıkladı. Ne dedi, 'Senaryoyu yazdılar, elimize verdiler, biz de oynadık.' Bizim o gün boyun eğeceğimizi, o gün vuruş girişimine razı olacağımızı zannettiler.'' dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

'Pensilvanya İzah yapıyor. Onların yerinde olmak isterdim diyor. Elin kolun bağlı mı gel.

Gerek 17 Aralık'ta lazım bugün kimlerin taraf yana durduğunu, kimlerin ittifak yaptığını, kimlerin kucaklaştığını görün. Asıl meseleyi de asıl niyeti de o vakit daha iyi anlayacaksınız. Eski Türkiye'nin, o karanlık Türkiye'nin ne kadar aktörü varsa şu anda kucaklaşıyorlar. Birbirlerine methiyeler düzüyorlar. Düşman kardeşler seçimlerde birbirlerini destekliyorlar. Birbirlerine diyet ödüyorlar diyet. Kasetlerin diyetlerini ödüyorlar. Şantaja boyun eğerek, tehditlere boyun eğerek, üst aklın talimatlarına boyun eğerek birbirlerine diyet ödüyorlar.'

Ayrıntılar geliyor..

ETİKETLER: Recep Tayyip Erdoğan , YTH , sefer
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber