Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 12 Eylül 2016 - 12:23 Yorum: 0

Elini kesen acemi kasap durumuyla dalga geçti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı.

Elini kesen acemi kasap durumuyla dalga geçti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı. Arkadaşının bıçak darbesiyle yaralanan vatandaş ise, "Arkadaşım kurbanda kan akıtalım deyip bana bir kesik attı. Durumumuz bu" diyerek acemiliğini esprili bir şekilde anlattı.

Kocaeli ve ilçelerinde kurban kesen vatandaşlardan kimileri bıçakla yaralanırken, bazıları hayvanın tekmesine ve boynuzuna maruz kalarak yaralandı. Hayvan kesimi sırasında yanlışlıkla elini, kolunu ve bacağını kesenler kendi imkanları ile hastanelere gelirken, ağır kesik alanlar sağlık ekiplerince hastanelere taşındı. İzmit'te kurban keserken arkadaşının bıçak darbesiyle yaralanan Fatih Aydın ise, basın mensuplarının kendisini çektiğini görünce gülerek, "Misafir olarak arkadaşıma yardım etmek istedim. İçeride polisler sordu ama diyemedim. Arkadaşım kurbanda kan akıtalım deyip bana bir kesik attı. Durumumuz bu" diyerek acemiliğini esprili bir şekilde anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber