Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 04 Temmuz 2022 - 15:38 Yorum: 0

Eller, kurban pazarlığı için bir araya geldi

Bolu'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarlarında alıcılar ile satıcıların elleri pazarlık için bir araya geldi.

Eller, kurban pazarlığı için bir araya geldi

Bolu'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarlarında alıcılar ile satıcıların elleri pazarlık için bir araya geldi. Sıkı pazarlıkların yaşandığı hayvan pazarında rağbet büyükbaş hayvanlara oldu.

Bolu'da Kurban Bayramı'na sayılı günler kala büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar pazardaki yerini aldı. Merkeze bağlı Yenigeçitveren köyünde kurulan hayvan pazarına kurbanlıklarını getiren satıcılar ile alıcılar arasında sıkı pazarlıklar yaşandı. Geçmiş yıllara göre sakin olan hayvan pazarında büyükbaş hayvanlara olan rağbet küçükbaşlardan daha fazla oldu.

Hayvan pazarına getirdiği danayı 22 bin liradan satışa koyan vatandaş ile alıcı arasında dakikalar süren pazarlık yaşandı. Danayı 21 bin 500 liraya almak için dakikalarca pazarlık yapan vatandaş, satıcıyı ikna etmeyi başardı. Bazı alıcılar ile satıcılar arasında ise pazarlıklar olumsuzlukla sonuçlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber