Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Eylül 2016 - 04:08 Yorum: 0

Emanet aldıkları motosiklet sonları oldu: 2 ölü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde emanet aldıkları motosikletle turladıkları sırada orta refüje çarparak kaza yapan Evren M. ile Ali Ü. olay yerinde hayatını...

Emanet aldıkları motosiklet sonları oldu: 2 ölü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde emanet aldıkları motosikletle turladıkları sırada orta refüje çarparak kaza yapan Evren M. ile Ali Ü. olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza gece saatlerinde saat 01.30 sıralarında Yeni Girne Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Karşıyaka yönünden İzmir Çevreyolu istikametine seyir halinde olan 35 KD 9579 plakalı motosiklet sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüje çarparak kaza yaptı. Kazanın şiddetiyle motosiklette bulunan Evren M. ile Ali Ü. motosikletten uçarak ağır yararlandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası Evren M. ile Ali Ü.'ün olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirtildi. Evren M. ile Ali Ü.'ün cesetleri savcılık incelemesin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırırdı.

Evli ve iki çocuk babası olan Evren M. ile Ali Ü.'nün motosikleti emanet aldıkları öğrenildi. Emanet aldıkları motosiklet ile turlarken geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden Evren M. ile Ali Ü.'nün yakınları kaza haberini alır almaz olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Emanet aldıkları motosiklet sonları oldu: 2 ölü

Emanet aldıkları motosiklet sonları oldu: 2 ölü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber