Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Aralık 2014 - 20:48 Yorum: 0

EMD İzmir Şubesinin 25. kuruluş yıl dönümü

EMD İzmir Şubesi Başkanı Özdamar:

EMD İzmir Şubesinin 25. kuruluş yıl dönümü

İZMİR (AA) - Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şube Başkanı Hicran Özdamar, özgür basın olmadan özgürlükler ve demokrasiden bahsedilemeyeceğini belirtti.

EMD İzmir Şubesinin 25'inci kuruluş yıl dönümü Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Vali Yardımcısı İbrahim Ballı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, EMD Genel Başkanı Turgay Türker ile İzmir iş dünyası ve basın kuruluşu temsilcilerinin katıldığı gecede konuşan Özdamar, gazetecilik mesleğine sahip çıkılması gereken dönemlerin yaşandığını ifade etti.

Özdamar, şunları kaydetti:

"Özgür basın olmadan ne özgürlüklerden ne demokrasiden bahsedilebilir. Geleceğimiz için, doğru bilginin toplumumuza ulaşma çabası olan gazetecilik mesleğine sahip çıkmalıyız. Gazetecilik bir meslekten öte yaşam biçimidir. Çeyrek asırlık yolculuğumuzda hem ekonomi basınına hem ülkenin demokrasi ve bağımsızlığına sahip çıkma yolunda önemli adımlar atılmıştır."

Dernek Genel Başkanı Türker ise ülke genelinde hızla örgütlenen EMD'nin Türk ekonomi basınında vazgeçilmez  konumda bulunduğunu, çeyrek asrı deviren İzmir Şubesi'nin de Anadolu'daki ekonomi basını için örnek konumunda olduğunu söyledi.

Gecede derneğin önceki dönem yöneticileri  ve meslekte 25 yıl görev yapan muhabirlere plaket takdim edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber