Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Emek-Demokrasi güçleri Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenleri unutmadı

Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde düzenlediği Emek Barış Demokrasi mitingi...

Emek-Demokrasi güçleri Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenleri unutmadı

Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da DİSK, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde düzenlediği Emek Barış Demokrasi mitingi için Ankara Garı'nda toplanan kalabalık içinde iki canlı bombanın kendini patlamasıyla kaybedilen 102 kişiyi basın açıklaması ile anacak.

Eskişehir Tabip Odası'nda düzenlenen basın toplantısında, Eskişehir Emek-Demokrasi Güçleri adına konuşan Tabip Odası Başkanı Hamit Güçlüer, katliamın üzerinden 1 yıl geçtiğini belirterek "Bu katliam sadece o gün orada bulunanlar değil, bu topraklarda yaşayan herkes için etkileri uzun sürecek, onarılmaz fiziksel, ruhsal ve toplumsal hasarlara nede oldu. Bizler, yaşamın her alanında 10 Ekim Ankara katliamında yetirdiğimiz arkadaşlarımızı yaşatacak, katilleri ve sorumluları hatırlatacağız" dedi.

Yitirilen arkadaşlarının anısı önünde saygıyla eğildiklerini belirten Güçlüer, "Onların anısına, özgür, laik, demokratik bir ülkede barış içinde tüm farklılıklarımızla birlikte kardeşçe yaşamanın mücadelesini sürdürmekte kararlıyız. Bizler, Eskişehir Emek-Demokrasi güçleri olarak tüm Eskişehir halkını, insanlığa sahip çıkan tüm yurttaşlarımızı 10 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz anma törenine katılmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber