Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Emekliler Derneği Afyonkarahisar’da Jeotermal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açmayı hedefliyor

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, Afyonkarahisa'da Türkiye genelindeki tüm emeklilerin faydalanabileceği 200 yataklı Fizik...

Emekliler Derneği Afyonkarahisar’da Jeotermal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açmayı hedefliyor

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, Afyonkarahisa'da Türkiye genelindeki tüm emeklilerin faydalanabileceği 200 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapmayı planladıklarını söyledi.

Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege, Afyonkarahisar'daki termal sulardan Türkiye'deki tüm emeklileri faydalandırmak adına Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açmayı hedeflediklerini belirtti. Ege, "Afyon jeotermal bir bölge, birde doğudan, batıdan giden insanların buluşma noktası. Türkiye genelinde emeklilerin faydalanabileceği 200 yataklı Jeotermal Fizik Tedavi Rehabilitasyon merkezi kurmasını Ankara'da başkanlar kurulunda kabil ettirdim, inşallah önümüzdeki süreç içerisinde hemen arsasını alıp tahsis ettirip, yolların kesiştiği noktada 200 yataklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi kurmak için çalışacağız. En kısa zamanda bunu halkada duyuracağız. Buranın suları çok şifalı. Birde bölge merkezi bir noktada. Özellikle bizim Genel Merkezimizin buraya bakış açısı böyle. Orada karar aldırdık, en kısa zamanda da faaliyete geçireceğiz. Sayın belediye Başkanımla da paylaştım, oda arsasını bize biraz daha ucuz tahsis ettirilebilirse oralardan verip bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. En büyük hedefim bu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber