Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 14:48 Yorum: 0

Emeklilere erken maaş ödemesi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, SGK'dan 4/a ve 4/b kapsamında emekli olanlara emekli maşlarının bayram öncesi...

Emeklilere erken maaş ödemesi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, SGK'dan 4/a ve 4/b kapsamında emekli olanlara emekli maşlarının bayram öncesi ödeneceğini söyledi.

Dinçer, yaptığı yazılı açıklamasında, Kurban Bayramı'nın 12-16 Eylül tarihlerine rastlaması nedeniyle SGK Başkanlığı nezdinde emekli maaşlarının erken ödenmesi konusunda yapılan görüşmeler sonucu, SGK'dan 4/a ve 4/b sigortalısı kapsamında emekli olanlara erken maaş ödenmesi kararı çıktığını söyledi. Dinçer, tahsis numaraları 9,7,5,3 ve 1 olan emeklilerin maşlarını 8 Eylül tarihinde, 8,6,4,2 ve 0 olan emekliler ise 9 Eylül 2016 tarihinde emekli maaşlarını alacağını, daha önce her ayın 8-14'ü tarihleri arasında ödenen geçici iş görmezlik maaşlarının ise 5-9 Eylül tarihleri arasında ödeneceğini kaydetti.

Başkan Dinçer, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca emeklilere erken maaş ödemesi ile Kurban Bayramı öncesi piyasaya bir hareketlilik geleceğinin altını çizerek, "Erken maaş ödemesi piyasalara kan şırınga edecek. Ekonomideki kırılganlık hafifleyecek, piyasa canlanacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber