Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Kültür 04 Temmuz 2019 - 10:48 Yorum: 0

Emet’te imar planı çalışmaları

Halen bir han, bir cami, bir çeşme, 72 adet ev ve iş yerinin tescillendiği Emet ilçesinde, sit imar planı hazırlama çalışmaları sürüyor.

Emet’te imar planı çalışmaları

Halen bir han, bir cami, bir çeşme, 72 adet ev ve iş yerinin tescillendiği Emet ilçesinde, sit imar planı hazırlama çalışmaları sürüyor. Hazırlanan sunumla Emet ilçesinde bugüne kadar yapılan çalışmalar, kanuni uygulamalar ve bundan sonraki süreç hakkında bilgi içeren sunum yapan teknik ekipler vatandaşların sorularını da cevapladı.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, "Maç henüz yeni başladı. Önümüzde uzun bir 90 dakika var. Kültür varlıklarını koruma müdürlüğü ekiplerimizle, belediyemiz teknik ekipleri ile bir araya gelerek, şu zamana kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek yol ve imar çalışmaları ile ilgili gerekli görüşme ve çalışmalarımızı yapacağız. Emetimiz tarihiyle, doğal güzellikleri ve termal kaynakları, maden kaynakları ile şirin güzel bir ilçemiz. İlçemizi korumak zaten bizlerin görevi. Ancak gelinen noktada halkımız bu sit çalışmalarından mağdur. Mağduriyeti, kazanıma dönüştürmek ve mağduriyetleri gidermek kadar, yeni mağduriyetleri engelleme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Konuya tam vakıf olunmaması nedeniyle bu konuda çok fazla bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımız rahat olsun, bu konuda Emet belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacak, halkımızın mağdur olmaması adına haklarının savunucusu olarak gerekli takipleri gerçekleştireceğiz "ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber