Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Haziran 2020 - 10:08 Yorum: 0

Emet’te maske kullanmayan 12 kişiye 4 bin 704 TL para cezası

Kütahya'nın Emet ileçsinde artış gösteren Korona virüs (Covid-19) pozitif vakaları ve tedbir amaçlı karantinaların ardından İlçe Emniyet müdürlüğü...

Emet’te maske kullanmayan 12 kişiye 4 bin 704 TL para cezası

Kütahya'nın Emet ileçsinde artış gösteren Korona virüs (Covid-19) pozitif vakaları ve tedbir amaçlı karantinaların ardından İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri denetimlerini daha da artırdı.

Emet ilçesinde artan vakalar karşısında denetimlerini ve uyarılarını artıran Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kurallara uymayan 12 vatandaşa 5326 sayılı kabahatler kanununa göre 392'şer lira dan toplam 4 bin 704 TL para cezası kesti.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerin artarak devam edeceğini belirterek, vatandaşlarımızın kendilerinin ve toplum sağlığını koruma ve cezai müeyyide ile karşı karşıya kalmamaları adına sosyal mesafe, maske kullanma kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber