Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 31 Mayıs 2016 - 09:53 Yorum: 0

Emin Şirketler Grubu’nda Atama

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat, Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu'nda, Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine...

Emin Şirketler Grubu’nda Atama

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat, Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu'nda, Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı. Karakaya, organizasyondan inşaata, tarımdan enerjiye kadar birçok alanda faaliyet gösteren şirketin; basın, reklam ve halkla ilişkiler işlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini bitiren Karakaya, başladığı profesyonel kariyerinde PR ajanslarında görev aldıktan sonra 2015 yılında Emin Şirketler Grubu'nda çalışmaya başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber