Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Temmuz 2020 - 09:23 Yorum: 0

Emirdağ’da ‘teknolojik’ mezarlık yapımı devam ediyor

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan "teknolojik" mezarlıkta dijital kayıt, numaralandırma ve ayrıca GPS ile koordinatlandırma...

Emirdağ’da ‘teknolojik’ mezarlık yapımı devam ediyor

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan "teknolojik" mezarlıkta dijital kayıt, numaralandırma ve ayrıca GPS ile koordinatlandırma sistemi olacak.

Emirdağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni kabristan çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, çalışmaları yerinde inceledi. İlçede mevcut mezarlık yerinin dolmasının ardından yeni bir mezarlık yapımına başlandı. Karacaören mevkiinde yapımına başlanan yeni kabristanın zemin iyileştirmeleri ve duvar inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yapılacak olan düzenlemeler hakkında talimatlar verdi. Başkan Koyuncu, "Yeni Kabristanda dijital kayıt, numaralandırma ve ayrıca GPS ile koordinatlandırma çalışmaları olacağı gibi aynı sistem şu an kullanılmakta olan kabristanlarımızda da devam etmektedir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber