Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Kasım 2014 - 13:48 Yorum: 0

Emlak ve çevre temizlik vergisi için haftasonu mesaisi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanlığı, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinin 1 Aralık 2014'de sona ermesi nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için haftasonu mesai yapacak.Belediyeden...

Emlak ve çevre temizlik vergisi için haftasonu mesaisi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanlığı, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinin 1 Aralık 2014'de sona ermesi nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için haftasonu mesai yapacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergilerini cezalı duruma düşmeden süresinde yatırmaları istendi.

Açıklamada, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksidi ile çevre temizlik vergisi ödeme süresinin 1 Aralık 2014 akşamı mesai bitiminde sona ereceği hatırlatılarak, vatandaşların ödemelerinde cezalı duruma düşmemeleri için 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günü de belediye veznelerine ödeme yapabilecekleri bildirildi.

Açıklamada, belediye tahsilat veznelerinde yoğunluğa karşı eleman takviyesinde bulunulacağı ifade edildi.

Bu arada, ilçede belediye hoparlöründen konuyla ilgili anonslar yapıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber