Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:28 Yorum: 0

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nde son gün 30 Kasım

TEKİRDAĞ (İHA) – 2016 Yılı Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi 2'nci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2016 tarihine kadar Tekirdağ Süleymanpaşa...

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nde son gün 30 Kasım

TEKİRDAĞ (İHA) – 2016 Yılı Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi 2'nci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2016 tarihine kadar Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesine ödenmesi gerektiği açıklandı.

Yapılan açıklamada mükelleflerin ödemelerini 30 Kasım 2016 Çarşamba tarihine kadar gerçekleştirmesi gerektiği, bu tarihten sonra ödenecek Emlak Vergileri ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerine gecikme faizi uygulanacağının altı çizildi. Vatandaşların vergilerini Süleymanpaşa Belediyesi veznelerinde nakit ve kredi kartı ile ödemenin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi internet sitesinden de kolayca ödeyebilecekleri belirtildi.

Ödemeleri belediye veznelerinden yapmak isteyen vatandaşlar için Peştamalcı Caddesi, Sahil, Kolordu Caddesi ve Hürriyet Mahallesi'ndeki Tapu Müdürlüğü Emlak veznelerinin hizmet verdiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber