Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mayıs 2016 - 17:13 Yorum: 0

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül:

Türkiye Tapu Kadastro Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "Vatandaşlarımızın...

Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül:

Türkiye Tapu Kadastro Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "Vatandaşlarımızın kurum üzerindeki olumsuz imaj düşünceleri değişmiş, bugün vatandaşlara ilgi ve alaka gösteren bir kurum haline gelmiştir" dedi.

Tapu Kadastro Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, meslek gereği 38 yıldır tapu kadastro kurumu ile her zaman iç içe yaşadığını belirtti. Özgül, "Gerçekten çok zor şartlar içerisinde ilimizde hizmet veren tapu çalışanları, büyük fedakarlıklarla insanların gayrimenkullerinin el değiştirmesini sağlamaktadırlar" ifadelerini kullandı. Malatya'da Tapu Kadastro Müdürlüğü'nün 2000'li yılların başına kadar vatandaşlar arasında olumsuz bir imajı olduğunu ancak bu kötü imajın daha sonra silinmesi adına tapu kadastro çalışanlarının büyük fedakarlıklar gösterdiğini belirten Özgül, "Tapu müdürlerimiz başta olmak üzere tüm personel gerçekten kurum üzerindeki olumsuz imajı silmek için çok büyük özen gösteriyorlar. Tapu dairelerine giden vatandaşlara gereken ilgi ve alakayı göstererek, vatandaşların rahat işlemlerini takip etmelerini sağlamaktadırlar. Vatandaşlarımızın kurum üzerindeki olumsuz imaj düşünceleri değişmiş, bugün vatandaşlara ilgi ve alaka gösteren bir kurum haline gelmiştir. Tapu Kadastro Müdürlüğünde "bugün git yarın gel" dönemi kapandı. Bugün gayrimenkul satıcılarını ve alıcılarını güler yüzle karşılayan bir kurum var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber